Nieuwbouw

Nieuwbouw

Hoe mooi is het om betrokken te zijn bij de bouw van je eigen droomhuis? Samen met de architect en ons als aannemer bouwen we een nieuwbouwproject dat voldoet aan al je wensen en eisen.

Van een woonhuis tot een schuur of veranda: elk nieuwbouwproject begeleiden we intensief. Tijdens onze samenwerking vinden we persoonlijk contact belangrijk. We blijven in gesprek en varen niet blind op het ontwerp. Komen we een holle ruimte tegen? Wellicht is dit een perfecte opbergruimte! We schakelen snel en houden het tempo tijdens de bouw hoog. 

Ben je handig en steek je graag de handen uit de mouwen? Bij Van Velthuizen Bouw is cascobouw mogelijk. Zo bespaar je kosten en bouw je zelf het project af. Uiteraard adviseren we je graag bij het afbouwen.

Verbouwing

Verbouwing

Wil je gaan verbouwen? Van Velthuizen Bouw verzorgt je verbouwing van begin tot eind. Of het nu gaat om een uitbouw, het plaatsen van een dakkapel, een keuken of een badkamer. Maar ook voor het vervangen van de kozijnen draaien we onze hand niet om.

Als je verbouwplannen hebt, ga je vaak niet over één nacht ijs. Je hebt lang erover nagedacht en gedroomd over het ideale eindresultaat. Aan ons de uitdaging om die droom waar te maken.

Vanaf het begin begeleiden we het bouwproces intensief. Waar nodig werken we samen met een vast team van ervaren vakmannen, van wie we op aan kunnen. Dankzij een flexibele instelling en duidelijke afspraken zorgen we ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Renovatie

Renovatie

Bouwval gezocht! Een van de leukste onderdelen van ons vak is om een verwaarloosde woning om te toveren tot een comfortabel woonhuis. We kunnen een pand slopen en opnieuw opbouwen, maar ook een woning moderniseren, zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd en het huis weer comfortabel is om in te leven.

Bij een renovatie vinden we het belangrijk om een pand goed te leren kennen. Daarom zijn we het liefst al bij de sloop nauw betrokken bij het renovatieproject. Sta je voor een renovatie of onderhoud van bijvoorbeeld de kozijnen of het dak? Wij denken graag met je mee over de juiste duurzame oplossing en zorgen ervoor dat je huis weer voldoet aan je wensen en klaar is voor de toekomst.

Interieurbouw

Interieurbouw

Als finishing touch verzorgt Van Velthuizen Bouw interieurprojecten op maat, zodat het interieur naadloos opgaat in je woning. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van de keuken, het bouwen van een kledingkast of voorraadkast op maat, de afwerking van het trappenhuis en het maken van schuifdeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij maken je interieur uniek en persoonlijk. Hou je van modern en strak of ga je liever voor landelijk of juist heel klassiek? Samen kijken we naar een maatwerkoplossing, die past bij het huis en bij jouw stijl en wensen. Een project is voor ons pas klaar als het klopt tot in het laatste detail.

Offerte?