"Als spin in het web onderhoud ik de contacten met alle leveranciers. Ik zorg dat het project van begin tot eind soepel verloopt om jou te ontzorgen."

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Ido van Velthuizen

Het totaalpakket

Van het sloopwerk tot het ophangen van een schilderij: Van Velthuizen Bouw verzorgt jouw bouwproject van a tot z. Of het nu gaat om nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of interieurbouw. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap in huis om een bouwval om te toveren tot een mooi, comfortabel en duurzaam woonhuis, dat is afgewerkt tot in detail.

Spin in het web

Hoe groot of klein het bouwproject ook is, bij ons heb je één aanspreekpunt. We ontzorgen jou, zodat je nergens naar om hoeft te kijken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes en op tijd geregeld wordt. Hiervoor werken we nauw samen met een vast team van ervaren en gespecialiseerde vakmannen. Van Velthuizen Bouw fungeert als spin in het web en zorgt voor een vlotte doorloop, zodat iedereen kwalitatief hoogstaand werk kan afleveren. 

Flexibiliteit en duidelijkheid

Bij bouwprojecten kun je altijd voor onvoorziene omstandigheden komen te staan. Daarom staren we ons niet blind op het ontwerp van een architect. We blijven in gesprek, denken mee en zijn flexibel bij een onverwachte kans of uitdaging. Duidelijkheid en transparantie zijn essentieel, zeker bij een groot project. Daarom houden we constant een overzicht voor je bij en kaarten eventueel meerwerk vooraf aan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Projecten
Project Luijtelaar

Moderne aanbouw van karakteristieke woning uit 1900 in Oosterhout

Bekijk project

Project Broekhuizen

Stijlvolle aanbouw met ingenieuze lamellen in Driebergen-Rijsenburg

Bekijk project

Sfeervolle veranda en unieke keuken

Sfeervolle veranda en unieke keuken voor Amersfoortse woning

Bekijk project

Renovatie uniek huis

Renovatie uniek huis in Bilthoven

Bekijk project

Offerte?